Terapi på Dansk


Ramt af livet?

En gang imellem bliver vi ramt af livet og har brug for en hjælpende hånd der kan tilbyde perspektiv och minde os om vores egne resourcer.

Jeg tager udgangspunkt i det, som klienten kommer med – det aktuelle problem, klientens forståelse af vanskelighederne og symptomerne. Sammen arbejder vi – gennem samtalen – hen i mod en dybere forståelse af symptomerne og/eller de aktuelle vanskeligheder.

Terapien består af samtaleterapi, som strækker sig over et kortere eller længere tidsrum. I behandlingen anvender jeg primært kognitiv adfærds terapi. Jeg er også uddannet i gestaltterapi och compassion focused therapy. Jeg uddanner mig også i schematerapi.

Gennem den terapeutiske samtale får du støtte til ændring og personlig udvikling. Du vil kunne opnå nye handlemuligheder, større selvværd og blive bedre til at sætte grænser. Du vil få en større forståelse for, hvad der er vigtigt for dig, hvad der giver dit liv mening, fylde og retning.

Priser

 850kr/50 min inkl. moms

All prices incl. VAT. Payments in cash or through bankgiro. Discounts for students & unemployed. I apply a 24h cancellation policy. Cancellations of sessions after 24h before scheduled appointment will be charged full price.